Categorieën
Nieuws

Popkoor Starlight is op zoek naar zangeressen

Hou je van zingen dan zijn we op zoek naar jou!!

Wij zijn POPKOOR STARLIGHT en zingen iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 in Sint Pancras.

Wij zingen een veelzijdig en meertalig repertoire onder enthousiaste leiding van Laura Tesselaar

Ben je tussen de 18 en 60 jaar en vind je het leuk om in groepsverband te zingen en de leukste popliedjes in te studeren? Kom dan eens bij ons kijken en luisteren!

Meer informatie:

website: www.starlight-sintpancras.nl

mail: popkoorstarlight@gmail.com

Categorieën
Nieuws

Korenfestival 2 april 2023

Wat was het een mooi muzikaal feest! Zie ook de foto’s in het album Korenfestival. De 12 koren zorgden voor een gevarieerd programma en dit was goed te merken aan het publiek dat meerdere uren achter elkaar bleef zitten om te genieten en men was na ieder koor benieuwd naar een volgend optreden.

Fijn dat ons koorbestuur heeft gezorgd voor een gestroomlijnd verloop van de dag. Dit werd zeer gewaardeerd door alle koren. Er was ruimte en tijd om in te zingen, de persoonlijke eigendommen werden bewaakt tijdens het kooroptreden en het programma bleef keurig op tijd lopen.

Voor de koorleden van Starlight was het prettig om diverse taken te hebben en daarnaast mee te kunnen genieten van de overige koren.

Onze dank gaat ook uit naar geluidstechnicus Gerard. Al jarenlang onze onmisbare schakel en stille kracht. Net als onze presentatrices Olga en Nel had hij nauwelijks tijd voor een pauze.

Het personeel van De Geist zorgde ook voor een gezellige noot. Fijn al dat enthousiasme op deze zonnige dag!

DJ Pee zorgde tenslotte dat de voetjes nog van de vloer gingen.

“Dank jullie wel en tot volgend jaar!”, riepen vele bezoekers bij vertrek. Volgend jaar kunnen wij nog niet beloven, maar een volgende editie misschien?

Categorieën
Nieuws

Optreden Kunstgras Spektakel LSVV

Op 4 juni 2022 was het zover we mochten weer optreden! Dit keer bij het Kunstgras Spektakel van Voetbalvereniging LSVV te Noord – Scharwoude.

Het was voor ons het eerste optreden met onze nieuwe dirigent Laura Tesselaar. We hebben heerlijk gezongen en gelukkig hadden we prachtig mooi weer. Het was weer als vanouds.

Categorieën
Nieuws

Rabobank Club Support actie

GEWONNEN!

DE RABOBANK CLUB SUPPORT ACTIEORIGINALITEITSPRIJS

We zijn supertrots, in het begin van de Coronatijd hebben wij de originaliteitsprijs van de Rabobank Club Support actie gewonnen!

Categorieën
Nieuws

Popkoor Starlight tweede op Korenfestival Medemblik

Popkoor Starlight wist zondag 11 juni 2017 tijdens het Korenfestival te Medemblik menig koor achter zich te laten. Het koor won na lovende woorden van de jury de tweede prijs.

Feedback van de jury:

“Wat een schitterende balans. De klankkleur is prachtig en jullie zijn expressief. De dirigente staat steeds in dienst van het koor. Haar aanwijzingen zijn subliem en jullie zijn erg goed in iets “klein” overbrengen. Geweldige dynamiek dus. “Lest best”.

Begeleiding van muziekband, gemiddeld punt voor gegeven, maar wel mooi passend bij het optreden. Live begeleiding heeft meer waarde.

Zingen prachtig, eenheid. muziek staat voorop. Jullie geven je aan het publiek en komen direct over op mij als persoon.

De choreografie is klein. En,…voor deze dirigent zou ik ook alles doen!”

​Als klap op de vuurpijl won dirigente en natuurtalent Nicole Verouden de dirigentenprijs. Wat waren we trots!