Categorieën
Nieuws

Popkoor Starlight organiseert Korenfestival

Zondag 2 april 2023 wordt de tweede editie van het Starlight Korenfestival gehouden. Het vorige festival is alweer enige tijd geleden en we hebben weer zin om andere koren zingend te ontmoeten.
Het zangfestijn zal ook deze keer georganiseerd worden door Popkoor Starlight uit Sint Pancras en zal plaatsvinden in Dorpshuis de Geist te Sint Pancras.
Meedoen aan het festival geeft je de gelegenheid om andere koren te zien optreden en ervaringen uit te wisselen. Tevens geeft het natuurlijk de kans om je eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen. In de Geist bevindt zich een grote zaal met podium en een gezellige bar waar
voor-, tijdens- en na de optredens een hapje en een drankje kan worden genuttigd.
Parkeren bij- en rond de Geist is gratis. Aan iedereen die ons Korenfestival komt bezoeken vragen wij € 3.50 entree. Dit geldt voor zowel koorleden als bezoekers.
Wilt u meedoen aan ons Korenfestival, inschrijven kan via popkoorstarlight@gmail.com

Categorieën
Nieuws

Optreden Kunstgras Spektakel LSVV

Op 4 juni 2022 was het zover we mochten weer optreden! Dit keer bij het Kunstgras Spektakel van Voetbalvereniging LSVV te Noord – Scharwoude.

Het was voor ons het eerste optreden met onze nieuwe dirigent Laura Tesselaar. We hebben heerlijk gezongen en gelukkig hadden we prachtig mooi weer. Het was weer als vanouds.

Categorieën
Nieuws

Popkoor Starlight is op zoek naar zangeressen

Hou je van zingen dan zijn we op zoek naar jou!!

Wij zijn POPKOOR STARLIGHT en zingen iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 in Sint Pancras.

Wij zingen een veelzijdig en meertalig repertoire onder enthousiaste leiding van Laura Tesselaar

Vind je het leuk om in groepsverband te zingen en de leukste popliedjes in te studeren? Kom dan eens bij ons kijken en luisteren!

Meer informatie:

website: www.starlight-sintpancras.nl

mail: popkoorstarlight@gmail.com

Categorieën
Nieuws

Rabobank Club Support actie

GEWONNEN!

DE RABOBANK CLUB SUPPORT ACTIEORIGINALITEITSPRIJS

We zijn supertrots, in het begin van de Coronatijd hebben wij de originaliteitsprijs van de Rabobank Club Support actie gewonnen!

Categorieën
Nieuws

Popkoor Starlight tweede op Korenfestival Medemblik

Popkoor Starlight wist zondag 11 juni 2017 tijdens het Korenfestival te Medemblik menig koor achter zich te laten. Het koor won na lovende woorden van de jury de tweede prijs.

Feedback van de jury:

“Wat een schitterende balans. De klankkleur is prachtig en jullie zijn expressief. De dirigente staat steeds in dienst van het koor. Haar aanwijzingen zijn subliem en jullie zijn erg goed in iets “klein” overbrengen. Geweldige dynamiek dus. “Lest best”.

Begeleiding van muziekband, gemiddeld punt voor gegeven, maar wel mooi passend bij het optreden. Live begeleiding heeft meer waarde.

Zingen prachtig, eenheid. muziek staat voorop. Jullie geven je aan het publiek en komen direct over op mij als persoon.

De choreografie is klein. En,…voor deze dirigent zou ik ook alles doen!”

​Als klap op de vuurpijl won dirigente en natuurtalent Nicole Verouden de dirigentenprijs. Wat waren we trots!