Categorieën
Nieuws

Korenfestival 2 april 2023

Wat was het een mooi muzikaal feest! Zie ook de foto’s in het album Korenfestival. De 12 koren zorgden voor een gevarieerd programma en dit was goed te merken aan het publiek dat meerdere uren achter elkaar bleef zitten om te genieten en men was na ieder koor benieuwd naar een volgend optreden.

Fijn dat ons koorbestuur heeft gezorgd voor een gestroomlijnd verloop van de dag. Dit werd zeer gewaardeerd door alle koren. Er was ruimte en tijd om in te zingen, de persoonlijke eigendommen werden bewaakt tijdens het kooroptreden en het programma bleef keurig op tijd lopen.

Voor de koorleden van Starlight was het prettig om diverse taken te hebben en daarnaast mee te kunnen genieten van de overige koren.

Onze dank gaat ook uit naar geluidstechnicus Gerard. Al jarenlang onze onmisbare schakel en stille kracht. Net als onze presentatrices Olga en Nel had hij nauwelijks tijd voor een pauze.

Het personeel van De Geist zorgde ook voor een gezellige noot. Fijn al dat enthousiasme op deze zonnige dag!

DJ Pee zorgde tenslotte dat de voetjes nog van de vloer gingen.

“Dank jullie wel en tot volgend jaar!”, riepen vele bezoekers bij vertrek. Volgend jaar kunnen wij nog niet beloven, maar een volgende editie misschien?