Sponsorkliks

Link naar de SponsorKlikspagina van Popkoor Starlight:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12317

Gebruik altijd bovenstaande link om je bestelling te maken.

Daarnaast is het mogelijk om een hulpje in de browser te installeren, dat doe je door op onderstaande link te klikken en het filmpje te bekijken hoe deze werkt.

https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi?hl=nl

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Popkoor Starlight, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Popkoor Starlight ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Popkoor Starlight.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Popkoor Starlight ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Popkoor Starlight. Voor jou een kleine moeite, voor Popkoor Starlight zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Popkoor Starlight. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Popkoor Starlight hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Popkoor Starlight weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Popkoor Starlight is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Popkoor Starlight dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Popkoor Starlight op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12317