Het koor

Popkoor Starlight bestaat uit een groep dames die allen ‘iets’ met zingen hebben. Sommigen van ons zingen al lange tijd mee, sommigen zijn nog maar enkele jaren of enkele maanden lid.

Het koor is in 1990 opgericht door Bertina Weel, inmiddels zijn we jaren verder en staat ons koor onder leiding van Laura Tesselaar. Onder haar enthousiaste begeleiding hebben wij ontzettend veel zin om ons liedjesrepetoire uit te breiden.

Starlight krijgt vaak te horen voor een amateurkoor heel professioneel te zijn. Deze naam willen wij graag hoog houden. Wij doen er dan ook alles aan om kwaliteit te laten horen en leggen de lat graag steeds een stukje hoger.

Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Geist in Sint Pancras.

Wij zijn een dames Popkoor in de regio Alkmaar en omstreken.

Popkoor Starlight laat zich horen tijdens besloten optredens, maar ook bij korenfestivals, zoals in januari 2018 en 2019 op het grote podium in Poptempel Paradiso te Amsterdam. Ook organiseert het koor eens in de twee of drie jaar een show, concert of korenfestival. Door middel van de knop ‘Agenda’ kunt u op de hoogte blijven van het actuele programma.

Bij ‘Contact’  kunt u terecht voor meer informatie of voor boekingen.